Vind direct de juiste tolk

Notaristolk

Notaristolk nodig? Snel geregeld!

Heb je een passeerafspraak staan met een cliënt die de Nederlandse taal niet of onvoldoende beheerst? Dan wil je het liefst zo snel mogelijk een notaristolk geregeld hebben.

Bij HearHear ben je aan het goede adres. We verzorgen meer dan 4.000 notaristolkdiensten per jaar, dus we snappen wat je nodig hebt. En dat kunnen we voor je regelen. Wij leveren beëdigde en opgeleide notaristolken in 120+ talen door het hele land.

Je beëdigde notaristolk: snel en eenvoudig aangevraagd

Omdat we dagelijks met notaristolken werken, weten we precies hoe we jou je notaristolkaanvraag zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Het enige wat we graag van je willen horen is voor welke talen je een notaristolk nodig hebt en wanneer. Spoed? Daar doen we niet moeilijk over.

Je krijgt bij HearHear ook altijd een beëdigde tolk (ingeschreven in het Rbtv) die ook daadwerkelijk is opgeleid tot notaristolk. Op die manier weet je zeker dat alle belangrijke boodschappen en terminologie zodanig worden vertaald dat er geen enkele miscommunicatie kan ontstaan.

Scroll naar beneden voor ons kennismakingsaanbod en voor de aanvraag van jouw notaristolk.

Informatiebeveiliging van jouw akte

Onze notaristolken helpen jouw anderstalige cliënten bij het verhelderen van bijvoorbeeld:

  • hypotheekakten
  • akten van levering
  • testamenten
  • huwelijkse voorwaarden
  • volmachten
  • aandelenoverdrachten
  • akten van oprichting
  • statutenwijzigingen

 

Al deze akten lever je op voorhand aan. Dat hoeft je nog niet te doen in het onderstaande formulier: dat kan later, in ons portaal. Op die manier kan onze notaristolk zich zo ook goed mogelijk op je afspraak voorbereiden. Ook de uitwisseling van ID’s en overige documentatie gebeurt via dit portaal.

Natuurlijk weten we dat je akte vertrouwelijke en misschien wel gevoelige informatie kan bevatten. Daarom is onze portaalomgeving, en dus ook jouw aktes en informatie, optimaal beveiligd. Niemand behalve jouw aangewezen notaristolk krijgt de informatie te zien. Ook wij niet.

Vraag vandaag je notaristolk nog aan

Bij HearHear heb je jouw notaristolk snel geregeld. Je aanvraag wordt van begin tot eind persoonlijk begeleid door onze medewerkers en je ontvangt razendsnel een bevestiging en een prijsindicatie.

Zo ben jij zo min mogelijk van je kostbare tijd kwijt, maar weet je wel zeker dat het goed geregeld is.

Werkzaam bij een notariskantoor, maar nog geen klant van HearHear? Dan bieden we je graag ons kennismakingsaanbod aan. Voor je eerste notaristolkdienst betaal je dan maar €225 (vast tarief)!

Bevalt het? Dan helpen we je graag verder, wanneer en hoe vaak je ons ook nodig hebt. Je betaalt dan onze standaardtarieven.

Wil je nu direct een notaristolk reserveren en profiteren van ons kennismakingsaanbod? Vul dan onderstaand formulier in.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Vraag je notaristolk aan

"*" geeft vereiste velden aan

1Gegevens voor notaristolkdienst
2Contactgegevens