Ben je een tolk?

Meld je hier aan!

Wil jij ervoor zorgen dat twee of meer partijen elkaar echt begrijpen? Ga dan aan de slag als tolk voor HearHear. Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Wil je eerst meer lezen over tolken voor HearHear? Kijk dan op onze pagina voor tolken en lees meer over wat wij jou bieden.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Wat gebeurt er met jouw aanmelding?

  1. Je hebt je via het aanmeldformulier ingeschreven als tolk. Daar zijn we heel blij mee! We bellen je binnenkort voor een intakegesprek.
  2. Na je intakegesprek onderteken je een overeenkomst met HearHear. Hierna sta je bij ons beschikbaar voor tolkopdrachten! Pas jij goed bij een opdracht van (een van) onze klanten? Dan laten we van ons horen!
  3. Ga je voor ons aan de slag? Dan krijg je van ons een mail met alle nodige informatie, zoals de datum, tijd, locatie, taal en natuurlijk het honorarium. Voor sommige opdrachten hebben we een vast tarief, voor andere opdrachten overleggen we vooraf het tarief.
  4. Je ontvangt een herinnering van ons voordat je naar je opdracht gaat. Zo weet je zeker waar je heen moet en wat er van je verwacht wordt.
  5. Je gaat tolken! Misschien bij een internationaal congres, een theorie-examen of een notaris. In wat voor context dan ook, jij zorgt voor begrip en verbinding.
  6. Na je opdracht sturen wij je een specificatie van je diensten. Dit doen wij wekelijks en nadat jij de specificatie hebt gecontroleerd en goedgekeurd, maken wij het honorarium binnen een week naar je over.