Gisteren ging de Themaweek Integriteit van start. Onze podcast over integer tolken voor het CBR heb je al kunnen beluisteren en vandaag maken we het je graag een beetje moeilijk. Het is namelijk dilemma-dinsdag en dat betekent dat wij je een aantal lastige situaties voorleggen, die jouw integriteit kunnen aantasten.

Wat zou jij doen? Waar kies je voor? En hoe maak je de juiste keuze in zo’n situatie? Vul onderstaand formulier in, we horen het graag van je! Aankomende vrijdag presenteren we de resultaten.

De dilemma’s:

Morgen houden we een poll met een aantal herkenbare situaties, dus volg onze LinkedIn-pagina en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Recente berichten:

Uitnodiging deelname aan enquête tolken

14 december 2023|0 Comments

Door de nieuwe werkwijze en de stijgende vraag van de overheid naar tolkdienstverlening, is de behoefte naar (register)tolken de afgelopen jaren sterk toegenomen. Uitbreiding van de tolkcapaciteit is daarom nodig. Dat kan onder andere [...]

Dilemma dinsdag

15 maart 2022|2 Comments

Gisteren ging de Themaweek Integriteit van start. Onze podcast over integer tolken voor het CBR heb je al kunnen beluisteren en vandaag maken we het je graag een beetje moeilijk. Het is namelijk dilemma-dinsdag [...]