Het is woensdag en dat betekent dat we halverwege de Themaweek Integriteit zijn. We begonnen de week met onze podcast over integer tolken voor het CBR. En gisteren hebben we je aan het denken gezet met een aantal dilemma’s die jij als tolk kan tegenkomen.

Vandaag hebben we een poll voor je. Heb jij de onderstaande situaties wel eens meegemaakt? Vul de poll in en zie ook meteen de antwoorden van je collega-tolken.

De poll is gesloten

Wij zijn benieuwd naar jullie antwoorden. En morgen is het alweer tijd voor de talkshow. We gaan met jouw collega’s en het CBR om de tafel zitten en het belooft een interessant gesprek te worden. Mis het dus niet! Vergeet ook niet om onze LinkedIn-pagina te volgen en blijf altijd op de hoogte.

Recente berichten:

Uitnodiging deelname aan enquête tolken

14 december 2023|0 Comments

Door de nieuwe werkwijze en de stijgende vraag van de overheid naar tolkdienstverlening, is de behoefte naar (register)tolken de afgelopen jaren sterk toegenomen. Uitbreiding van de tolkcapaciteit is daarom nodig. Dat kan onder andere [...]

Dilemma dinsdag

15 maart 2022|2 Comments

Gisteren ging de Themaweek Integriteit van start. Onze podcast over integer tolken voor het CBR heb je al kunnen beluisteren en vandaag maken we het je graag een beetje moeilijk. Het is namelijk dilemma-dinsdag [...]